Tom Walker – What A Time To Be Alive

De Britse singer-songwriter Tom Walker, bekend van de megahit ‘Leave A Light On’, brengt op 19 oktober 2018 zijn langverwachte debuutalbum ‘What A Time To Be Alive’ uit.
Op het album staat ook zijn single ‘Angels’.

Het gevoelige ‘Angels’ werd geproduceerd door Mike Spencer (Years and Years) en is de opvolger van dé hit van deze zomer: ‘Leave A Light On’.
Die track werd binnen een paar maanden ruim 140 miljoen keer gestreamd op Spotify en bijna 68 miljoen keer bekeken op YouTube.
De titel van het album, ‘What A Time To Be Alive’, is een zin uit zijn eerdere track ‘Blessings’.
Een toepasselijke titel voor het optimistische debuutalbum met 12 levenslustige tracks, die Tom Walker zelf (mee)schreef.
Hij werkte voor ‘What A Time To Be Alive’ onder andere samen de Zweedse zangeres Zara Larsson, met wie hij het nummer ‘Now You’re Gone’ opnam.
De onmiskenbare, warme stem van de jonge Brit en zijn rake, persoonlijke teksten maken diepe indruk op zijn fans over de hele wereld.
Nadat ‘Leave A Light On’ zorgde voor zijn internationale doorbraak, belooft Tom Walker zich met ‘What A Time To Be Alive’ definitief als superster op de kaart te zetten.