Nieuw deze week op Music On Vinyl

Deze week,  de Queen of Soul en haar 3LP verzamelalbum The Queen In Waiting – The Columbia Years 1960-1965.
Het bevat vroege opnames van 1960 tot 1965, toen Aretha Franklin tekende bij Columbia Records, en is verkrijgbaar als een gelimiteerde editie op goud en zwart gemarmerd vinyl.
Ook nieuw is Drops Of Jupiter van Train, waarop hun enorme hit “Drops Of Jupiter (Tell Me)” staat. Het album is verkrijgbaar op rood en zwart gemarmerd vinyl.
From Jupiter back to earth met symfonische metalband Within Temptation en hun live-album Mother Earth Tour, geperst op rood en zwart gemarmerd vinyl.
Ook hun volgende live-album The Silent Force Tour, op doorschijnend blauw vinyl, ligt nieuw in de winkels.

Een andere band met meer dan één titel die nieuw in de winkels ligt, is Curve.
Als onderdeel van hun EP-serie zijn Faît Accompli, Faît Accompli (Extended) en Horror Head beschikbaar als limited editions op gekleurd vinyl.
Het debuutalbum Bringing Home The Ashes van The Wild Swans is nu verkrijgbaar als gelimiteerde editie op doorschijnend groen vinyl.

De originele soundtrack van Spider-Man: Homecoming (Michael Giacchino) is nu verkrijgbaar op blauw vinyl en als At The Movies-winkel exclusief op rood vinyl.
Beide versies hebben een exclusieve Spider-Man pop-up klaphoes.

Daarnaast verschillende heruitgaven op gekleurd vinyl: Carole King’s Simple Things, de 3e en 4e Modern Talking-albums Ready For Romance en In The Middle Of Nowhere,
en de originele soundtrack van Michael Kamen voor de HBO-serie Band Of Brothers.

Heruitgegeven op zwart vinyl is Funky Divas van En Vogue.

Verder voor het eerst verkrijgbaar op vinyl, op doorschijnend geel vinyl, is de Nederlandse klassieker André Hazes Met Heel Mijn Hart.

Nieuw deze week op Music On Vinyl 28-04-2023