Queensryche – The Verdict

Rockiconen Queensrÿche brengt op 1 maart 2019 via Century Media Records hun nieuwste album “The Verdict” uit.
De aankomende release van de band werd geproduceerd, gemixt en gemasterd door Zeuss (Rob Zombie, Iced Earth, Hatebreed) in Uberbeatz in Lynwood, WA, Planet-Z in Wilbraham, MA en Watershed Studio in Seattle, WA. “Ik ben enorm trots op wat we op dit album hebben kunnen bereiken”, zegt Queensrÿche-zanger Todd La Torre over “The Verdict”. “De niet-aflatende toewijding en het harde werk van alle betrokkenen was zeer de moeite waard.
Ik ben erg benieuwd en kijk er naar uit dat deze creatie niet langer alleen maar van ons is, maar dat het ook tot de wereld behoort. We hopen dat jullie aan het luisteren net zoveel plezier beleven als wij aan het maken!” Michael “Whip” Wilton (gitaar) voegt toe: “The Verdict” is het meest Metal en de meest vooruitstrevende opname die we in lange tijd hebben gemaakt. Ik zou onmogelijk meer enthousiast kunnen zijn om dit aan iedereen te laten horen.”
Het album wordt live gepresenteerd tijdens een uitgebreide Amerikaanse tournee in maart 2019, gevolgd door Europese festivals gedurende de zomer, waaronder Alcatraz, Into The Grave en nog veel meer.