Platenreus: dé platenzaak van regio Vlaardingen

Liefhebber van vinyl? Dan is de Platenreus de beste platenzaak van Vlaardingen voor u. Hier treft u lp’s met oude en nieuwe muziek van allerlei genres aan. Vanuit mijn eigen liefde voor platen ben ik, Walter Romberg, deze vinylzaak begonnen. Tegenwoordig kan iedere platenfan zijn of haar draai wel bij mij vinden. Voor een uniek en veelzijdig aanbod in muziek op formaat moet u bij de Platenreus zijn!

Uniek en veelzijdig aanbod

In de muziekzaak vindt u zowel singles als albums en ook andere muziekgerelateerde items, waaronder muziek-dvd’s en soms zelfs boeken over artiesten. Het assortiment bestaat uit nieuwe én tweedehands artikelen van alle stijlen en periodes, waardoor u de keuze heeft uit een ontzettend veelzijdig aanbod. Zelfs collector’s editions en unieke exemplaren liggen tevens met regelmaat in de bakken van de lp-zaak. Van alles wat u niet zomaar ergens vindt dus! Uiteraard bied ik gebruikte producten pas te koop aan wanneer deze aan mijn strenge kwaliteitscontrole voldoen. Zo haalt u altijd muziek in huis waar u nog jaren plezier van zult hebben. Bovendien ga ik graag op aanvraag naar een lp voor u op zoek. Bent u liefhebber van een bepaalde artiest of zoekt u nog net die ene lp om uw collectie compleet te maken? Muziekwinkel de Platenreus vindt het voor u. Hoewel ik hoofdzakelijk een platenzaak en geen cd-winkel ben, kan ik uiteraard wel een cd speciaal voor u bestellen.

Bestellen of langskomen

Ziet u de lp die u wilt? Deze kunt u in eigen handen krijgen kan door langs te komen aan de Stoomlogger 8 Unit 3.4 in Vlaardingen of gewoon door online een bestelling te plaatsen. Bij bestellen betaalt u veilig via iDEAL, PayPal of overboeking. Ik verzend uw producten dezelfde dag nog. Natuurlijk bent u in de platenwinkel van harte welkom om uw bestelling op te halen of om de muziek en de sfeer zelf te ervaren. De koffie staat al voor u klaar in de gezellige en huiselijke platenzaak. Houd daarbij de Facebook-pagina en de website regelmatig in de gaten om niets te missen. Om teleurstelling te voorkomen is alles wat online staat altijd up-to-date met wat er in de lp-winkel ligt. Reserveren is mogelijk!

Nog vragen over de platenzaak? Bel gerust naar 06-50570717 of maak gebruik van het contactformulier om meer informatie op te vragen. De Platenreus hoopt u van binnen en buiten de regio Rotterdam snel te mogen verwelkomen en u de muziek te leveren waar u naar op zoek bent.