Vinyl singles kopen of online bestellen

Een single van vinyl aanschaffen is de ideale manier om uw collectie aan te vullen of het geluid van een nieuwe artiest te ontdekken. Hier bij de Platenreus vindt u vinyl singles van diverse genres en uit allerlei periodes. Het assortiment is bijzonder veelzijdig en bevat bovendien met regelmaat unieke items. Alles is tweedehands maar van uitstekende kwaliteit én scherp geprijsd.

Singles van A tot Z

Als echte liefhebber van vinyl weet ik maar al te goed hoe het is om van het fijne geluid van een lp te genieten. Om dit gevoel met medemuziekfans te delen, zorg ik er altijd voor dat het assortiment van de Platenreus voor iedereen toegankelijk is. Ongeacht muzieksmaak of budget! Hier loopt u niet tegen torenhoge prijzen aan en heeft u geen last van een beperkt aanbod. Bij mij treft u alles van golden oldies uit de jaren ‘70 tot wat nieuwere vinyl singles vanaf 1990 aan. De prijzen blijven schappelijk omdat alle singles van vinyl tweedehands zijn. Maar dat betekent natuurlijk niet dat deze niet van hoge kwaliteit zijn: mocht er een beschadiging aan de cover of aan het vinyl zitten, dan komt de single namelijk niet door mijn controle heen. U betaalt nooit meer dan €2 per product, tenzij het om een bijzonder uniek exemplaar gaat.

Een bestelling plaatsen

Singles kopen is bij de Platenreus leuk en eenvoudig. Bij mij in de winkel heeft u alle tijd en ruimte om op uw gemak rond te neuzen in het assortiment, waarbij ik u graag voorzie van advies. Gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een lekker kopje koffie kan natuurlijk altijd. Daarnaast heeft u de keuze uw vinyl singles online te bestellen. Hierbij geldt vandaag besteld, vandaag verzonden. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw favoriete muziek. Verzenden of ophalen in de winkel in Vlaardingen is beide een optie. Ik kan tevens speciaal voor u op zoek gaan naar de gewenste singles. In dit geval is naast nieuw tevens tweedehands en naast vinyl ook een cd aanvragen mogelijk.

Maak uw keuze door het assortiment op de website, via Facebook of in de vinyl singles shop te bekijken. Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op via tel. 06-50570717 of het online contactformulier. Platenreus: voor muziek op formaat!